24/7 landsdækkende service
til markedets laveste pris

Når du bestiller serviceeftersyn hos Lovpligtig.dk garanterer vi dig, at du får både den laveste pris og den bedste service.

Vores veluddannede montører og servicepartnere har alle en bred viden, oparbejdet gennem mange år i branchen, og kan derfor servicere alle sikkerhedsanlæg.

Arbejdstilsynet kræver at alle elektriske bomanlæg, porte, karruseller, elektriske hegn mm. skal efterses minimum 1 gang om året.

Vi sikrer din virksomhed og dine medarbejdere, ved at overholde krav og regler.

Vi tilbyder desuden døgnservice 24/7

+45 70278080

Hegnsgennemgang og midlertidige sikringsløsninger

Da vi samarbejder med de største hegnsvirksomheder i Danmark og Europa, giver det mening at få din lovpligtig serviceteknikker til at lave en hegnsgennemgang, ifb. med et servicetjek. Vi kan ikke bare reparere og servicere, men også vejlede dig om den bedste løsning nu eller senere, og henvise dig til landets bedste hegnseksperter.

Hvis der er sket en skade på dit hegn eller port, som ikke kan repareres på stedet, kan vi altid (24/7 året rundt), hjælpe med at levere og installere en midlertidig sikringsløsning, så din områdesikring altid er intakt. Det kan vi, fordi vi samarbejder med Heras Mobilhegn, der er førende i Europa indenfor diverse midlertidige sikringsløsninger. Din ekspert vil sammen med dig, finde den bedste løsning hvis uheldet er ude.

Kontakt Kundeservice

Har du et spørgsmål om en fejl, et servicerelateret spørgsmål eller har du brug for support? Vores kundeservice vil hjælpe dig, ring til os: +45 7027808080 eller send en e-mail til info@lovpligtig.dk

 

Har du et spørgsmål om en faktura, et tilbud eller et salgsrelateret spørgsmål? Kontakt os via
+45 70278080