Vores kendskab til markedet og vores brede erfaring
betyder, at vi kan udføre serviceeftersyn på alle markedets produkter

Lovpligtig.dk har gennem mange år sikret virksomheder i hele Danmark.

Hvorfor tilbyder vi lovpligtige serviceydelser?
Arbejdstilsynet forlanger på vegne af Lovgivningen i Danmark, at alle tekniske hjælpemidler skal sikkerhedstestes mindst 1 gang pr. år. Til hverdag tænker man ikke altid på serviceeftersyn, men sikkerheden er ikke kun vigtig for, at maskiner og inventar holder længst muligt. Periodiske serviceeftersyn sikrer også medarbejderne.

Hvad servicetester vi?
Alle de produktgrupper som loven og Arbejdstilsynet kræver. Primært laver vi eftersyn på elektriske porte, automatiske bomanlæg, personkarruseller, pullerter, samt elektriske sikkerhedshegn omkring virksomheder.

Alle øvrige el porte
Ældre porte der måske ikke er CE-mærkede eller som falder udenfor normen, servicerer vi også gerne. Portene bliver ikke officielt godkendte, men fungerer optimalt og bliver så sikre som muligt. Løbende eftersyn sikrer din virksomhed, samt dine medarbejdere.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Hurtig svartid
  • Reduceret risiko for nedbrud eller farlige situationer
  • Garanti på at du overholder regulationer og standarder
  • Forlænget levetid på dine produkter

Vi kan meget mere end bare service og vedligehold!

Lovpligtig.dk udspringer af et internationalt markedsledende hegnsfirma, med 130 års erfaring i branchen. Vi har altså den helt dybdegående hands on erfaring med hegn og porte.

Hvad betyder det, for dig?

  • Vi er internationale, og kan hjælpe dig hvis du har områdesikring andre steder i Europa
  • Vi samarbejder med Heras Mobilhegn, så vi kan 24/7, året rundt, stille med en midlertidig sikkerhedsløsning hvis uheldet er ude og reparation ikke er muligt, så din områdesikring aldrig er komprimeret
  • Vi har altid nyeste viden om områdesikring og andre sikringsløsninger, så vi kan vejlede dig bedst muligt

Hegnsgennemgang

Da vi samarbejder med de største hegnsvirksomheder i Danmark og Europa, giver det mening at få din lovpligtig serviceteknikker til at lave en hegnsgennemgang, ifb. med et servicetjek. Vi kan ikke bare reparere og servicere, men også vejlede dig om den bedste løsning nu eller senere, og henvise dig til landets bedste hegnseksperter.

Kontakt Kundeservice

Har du et spørgsmål om en fejl, et servicerelateret spørgsmål eller har du brug for support? Vores kundeservice vil hjælpe dig, ring til os: +45 70278080 eller send en e-mail til info@lovpligtig.dk

 

Har du et spørgsmål om en faktura, et tilbud eller et salgsrelateret spørgsmål? Kontakt os via
+45 70278080