Hvem er vi

Lovpligtig.dk er en del af SER Hegn der gennem mange år har sikret virksomheder i hele Danmark.

Vi kan derfor tilbyde både den nødvendige viden, samt garantere den nødvendige økonomiske styrke.

 

Hvorfor tilbyder vi Serviceydelser?

Arbejdstilsynet forlanger på vegne af Lovgivningen i Danmark, at alle tekniske hjælpemidler skal sikkerhedstestes mindst 1. gang pr. år
Til hverdag tænker man ikke altid på serviceeftersyn, men sikkerheden er ikke kun vigtig for, at maskiner og inventar holder længst muligt, men med periodiske eftersyn sikrer man også medarbejderne.


Hvad Servicetester vi?

Alle de produktgrupper som loven og Arbejdstilsynet kræver.
Primært laver vi eftersyn på elektriske Porte, automatiske Bomanlæg, Personkarruseller, Pullerter, samt Elektriske sikkerhedshegn omkring virksomheder.

 

Alle øvrige El porte ect.
Ældre porte der måske ikke er CE mærkede eller som falder udenfor normen, servicerer vi også gerne. Portene bliver ikke officielt godkendte,
men fungerer optimalt og bliver så sikre som muligt.

Løbende eftersyn sikrer din virksomhed, samt dine medarbejdere.


Hvad tilbyder vi dig?

Vi garanterer dig ikke kun markedets skarpeste pris på sikkerhedseftersyn, men tilbyder samtidigt gratis adgang til en omfattende database der indeholder alle relevante oplysninger dvs. tjekskemaer, dato for evt. næste eftersyn, fakturaer, samt al dokumentation, alt sammen med dit eget password.


Vælger du en fortløbende serviceaftale vil den være uden bindinger og kan til enhver tid opsiges.

 

Vores kendskab til markedet og vores brede erfaring betyder, at vi kan udføre serviceeftersyn på alle markedets produkter.

 

KIBO port

et øjeblik ...