Undgå påvirkning af dine porte grundet sne og kulde

Selvom foråret nærmer sig, ved vi alle af erfaring, at det ikke behøver være slut med minusgrader, sne og frost. Kolde vejrforhold og snefald, kan i ekstreme situationer give problemer med portens funktionalitet. Hvis du oplever problemer, må du aldrig forsøge at reparere porten selv. Der er dog nogle simple tiltag, du kan tage for at forebygge problemer, der opstår pga. sne og kulde.

Test og rengør fotocellerne

Fotocellen er en infrarød sensor, der registrerer bevægelse og forhindrer, at personer eller genstande bliver klemt, når porten lukker automatisk. I det øjeblik sensoren registrerer bevægelse under en lukning, sendes et signal, så porten stopper, vender retningen og åbner igen. Fotocellen er i porten, og hvis den er dækket af snavs, is eller sne, vil dette forhindre sensoren i at registrere bevægelse. Ved forsigtigt at rengøre fotocellen med en tør klud fra tid til anden kan dette undgås.

Forsøg ikke selv at udføre vedligeholdelse

Hvis du er usikker på, om porten fungerer korrekt, må du aldrig prøve at reparere den selv. Porten består af et elektrisk system med en række mekaniske komponenter. Vores teknikere er uddannet til at vedligeholde din port på en sikker og ansvarlig måde. Med deres erfaring og ekspertise sørger de for at porten fungerer korrekt og sikkert.

Rapporter fejl eller skader

Vi er her for at hjælpe dig. Du anmelder nemt fejl eller skader via kontaktformularen her: kontakt lovpligtig.dk

Vi forstår, at kontinuerlig drift er afgørende for din virksomhed. Derfor sparer du tid, penge og unødvendige risici med en serviceaftale, og kan være sikker på en ubekymret hverdag. Vores servicepakker holder dine installerede produkter i top stand, sparer omkostninger på lang sigt og forlænger installationens levetid. Derudover får du også hurtigere hjælp alt efter hvilken serviceaftale, der passer til din virksomhed. Læs mere om vores serviceaftaler her.